Amersfoort

Schuilenburgerweg 32

Verkocht
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 86 m2
  • Inhoud: 273 m3
  • Bouwjaar: 1974
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Op een fraaie landtong tussen de Barneveldse Beek en het Valleikanaal ligt dit ruime en keurig verzorgde 2-kamer appartement (86 m2) met 2 balkons op de vijfde etage. In dit populaire gebouw “De Sterflat” komt zelden iets vrij en dat is te begrijpen ook: aan drie zijden heeft u een prachtig zicht op het z.g. ‘Twee Stromenland’ tussen het Valleikanaal en de Beek. Daarnaast kunt u in de winter genieten van het uitzicht op de ‘Onze Lieve Vrouwe Toren’ en de ‘Sint Joriskerk’. Tel daarbij op dat u heerlijk de zon in huis heeft en het zal u duidelijk zijn: maak snel een afspraak met De Ruiter Makelaarshuis.

Het gehele appartement is door de huidige eigenaar 20 jaar geleden gemoderniseerd en sindsdien keurig bijgehouden. Daarnaast is het gunstig gelegen op 2 minuten lopen van winkelcentrum ‘Euterpeplein’ en ligt dichtbij de historische binnenstad, gezondheidscentrum, openbaar vervoer, Centraal Station, Zwembad Amerena en 2 grote Stadsparken.

Het appartementencomplex heeft naast een liftinstallatie een eigen berging op de begane grond en nog een gezamenlijke fietsenberging alsmede een afgesloten parkeerterrein voor de eigen bewoners. Tevens bevindt zich op de bovenste verdieping nog een gezamenlijk dakterras.

Indeling begane grond:
Afgesloten hoofd-entree met intercom, hal met brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang naar de bergingen.

Appartement vijfde etage:
Entree, ruime hal met eikenhouten vloerdelen, hangend toilet, waskast, aangepaste meterkast en een grote voorraadkast. Via een glasdeur komt u in een lichte, royale L-vormige woonkamer van 42 m2 met eikenhouten vloerdelen, toegang naar het balkon en een heerlijk vrij uitzicht over het omringende groen, het water en de stad met haar torens. Via een brede toog is de half open hoekkeuken in Engelse stijl toegankelijk welke voorzien is van een vernieuwde vaatwasser, elektrische kookplaat, oven, wasemkap en een koel-vriescombinatie.

De heerlijk ruime hoofdslaapkamer van 17 m2 biedt toegang tot het tweede balkon en de aangrenzende badkamer met een douchecabine en een ‘klassiek’ wastafelmeubel met bijpassende spiegel.

Balkons:
Het royale overdekte balkon van 11 m2 is op het oosten gelegen (ochtendzon) en is vanuit de woonkamer bereikbaar. Het tweede balkon (ca. 4 m2) is vanuit de slaapkamer bereikbaar en ligt op het noord-westen (middag- en avondzon). Vanaf beide balkons heeft u een fraai zicht op de groene waterrijke omgeving.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1974, nagenoeg geheel voorzien van aluminium kozijnen en dubbel glas; energielabel C. Intercominstallatie aanwezig (2021). Servicekosten € 310,- per maand inclusief waterverbruik. Voorschot stookkosten bij eindafrekening circa € 180,- per maand / centrale blokverwarming aanwezig. Actieve VvE (Artea Beheer), welke thans werkt aan verduurzaming van het gebouw. Zo wordt het hoofddak in 2024 vernieuwd inclusief nieuwe isolatie en twee nieuwe zonneboilers t.b.v. warm water. Daarnaast staan zonnepanelen op de agenda.

Het gebouw is zeer geliefd bij de bewoners en kent een heel prettig woonklimaat. Kortom: een ruim en licht appartement waar u heerlijk en met veel plezier zult wonen!

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp