Amersfoort

Het Wolfseind 25

Verkocht
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 106 m2
  • Perceeloppervlakte 145 m2
  • Inhoud: 373 m3
  • Bouwjaar: 1992
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Midden in de wijk Kattenbroek bevindt zich Het Wolfseind, een rustige straat omgeven door groen. De diverse en creatieve woningen passen perfect in het innovatieve karakter van Kattenbroek. Hier heerst een sterk gemeenschapsgevoel, met bewoners die elkaar kennen en regelmatig buurtactiviteiten organiseren. Het is een ideale plek voor gezinnen, met speelplaatsen, winkelcentrum Emiclaer en scholen dichtbij.

Deze ruime tussenwoning met 5 slaapkamers heeft een diepe tuin op het noordoosten met achterom, waar je elke ochtend kunt genieten van de eerste zonnestralen en in de avond van de schaduwrijke tuin; het is een oase van rust. Met voldoende ruimte voor een speelplek voor de kinderen, een gezellige zithoek en misschien zelfs een moestuin, kun je hier helemaal mee uit de voeten. Achterin de tuin vind je een vrijstaande betonnen berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere spullen. Deze woning biedt een uitstekende basis voor jonge starters die ook zelf nog wat willen doen aan het onderhoud en eventuele modernisering. Het sanitair dateert nog uit de bouw in 1992; de keuken is geplaatst in 2006.

Ben jij op zoek naar een ruime tussenwoning met een diepe tuin? Aarzel dan niet en maak een afspraak met De Ruiter Makelaarshuis om deze woning te bezichtigen. Hier kun je genieten van het perfecte gezinshuis met een betaalbare prijs waar ruimte en een ideale ligging samenkomen.

Indeling:
Diepe zonnige voortuin met 2 appelbomen, entree, hal en toilet met fonteintje. ruime tuingerichte woonkamer met ruitjesdeur, trapkast en tuindeur naar het terras. Aan de achterzijde kijk je heerlijk vrij uit over lage woningen en zie je de blauwe luchten. Aan de voorzijde bevindt zich een open keuken met hoog aanrechtblad en inbouwapparatuur zoals een oven, 4-pits gaskookplaat, koel-/vrieskast en een vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van massief grenen vloerdelen.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 in grootte variërende slaapkamers voorzien van laminaatvloer. De kleinste kamer met 4-deurs kastenwand is in gebruik als garderobekamer. De originele badkamer is voorzien van een gevelraam en bestaat uit een ligbad, een open douchehoek, wastafel en een hangend toilet.

2e verdieping:
Voorzolder met berging, aansluiting wasmachine, opstelling CV-HR-combiketel (Remeha, 2012) en mechanische ventilatie.
Twee slaapkamers, beide met Veluxraam en bergruimte; één van beide kamers is voorzien van een radiator.

Bijzonderheden:
– volledige isolatie; energielabel B
– door het toepassen van zonnepanelen moet energielabel A haalbaar zijn
– ruim perceel, de grootte bedraagt 145 m2
– bouwjaar 1992
– fraaie ligging tegenover twee-onder-één-kap woningen

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp