Harderwijk

Langezand 85

/home/deruiterma/domains/deruitermakelaarshuis.nl/private_html/video/198196095.mp4 has been deleted
Verkocht
Vraagprijs € 1.195.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 152 m2
  • Perceeloppervlakte 533 m2
  • Inhoud: 757 m3
  • Bouwjaar: 2021
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Waterliefhebbers opgelet, dit is een unieke kans: in topconditie verkerende vrijstaande villa (2021) met inpandige garage, oprit en een fraai aangelegde tuin rondom, gelegen op de mooiste plek van het “Waterfront” met eigen water, steiger en ligplaats voor het afmeren van uw (zeil-) jacht of sloep. De perceelsgrootte bedraagt 533 m2.

De ligging op het “Noordereiland” met de achtertuin op het noord-westen is fantastisch, u kijkt vrij uit over jachthaven “De Knar” en het voorliggende vaarwater, hier kunt u prachtig genieten van het water en de afgemeerde schepen tot u ‘s-avonds de zon ziet ondergaan. Daarnaast liggen de historische binnenstad en alle bijbehorende voorzieningen letterlijk om de hoek.

Er is niets aan het toeval overgelaten:
De villa is in 2021 traditioneel (met garantie) gebouwd door Mulder uit Elspeet met uitstekende materialen, is gasloos en zeer energiezuinig door onder meer de aanwezigheid van 25 Duitse zonnepanelen, een bodem-warmtepomp (verwarming en koeling) en volledige isolatie met o.a. HR++ glas. Door het ontwerp met een risaliet en het gebruik van onder andere wit-gekeimde stenen, antraciet kleurige dakpannen en Cape Cod gevelbetimmering / luiken in Zweeds-rode kleur, is een eigentijds landhuis gebouwd gecombineerd met een karakteristieke uitstraling. De woning is voorbereid op een gelijkvloers-woonprogramma. Gebouwd met hoge plafonds, hoge binnendeuren, een luie trap, Belgisch hardstenen vensterbanken (aan de buitenzijde) en hardhouten kozijnen voorzien van draai-/kiepramen; het schilderwerk verkeert in perfecte conditie.

Tuin en aanlegplaats:
De fraai aangelegde tuin beschikt over meerdere terrassen, gazon, borders en tuinverlichting en is uitgerust met een automatische sproei-installatie en een robot-maaier. De steiger is degelijk gebouwd en voorzien van vlonders, diverse bolders en geïntegreerde verlichting. Zowel voor als achter heeft de woning een buitenkraan.

Indeling:
Entree omlijst met Belgisch hardsteen, hal, uitgebreide meterkast (uitgebreid netwerk met patchkast voor camera’s, zonnepanelen, warmtepomp, access-points en bedrade aansluitingen in de diverse vertrekken), trapkast, glasdeur en toegang naar de inpandige garage. Royale en zonnige living met ruime zithoek aan de waterzijde voorzien van houtkachel en glaspui met fraai zicht en openslaande tuindeuren naar het zonneterras. Aansluitend aan de zitkamer ligt aan de waterzijde ook een prachtig grote tuinkamer met drie gevelramen en een glasdeur. Deze kamer is bij uitstek geschikt als werkkamer, TV-kamer of slaapkamer, aangezien de leidingen voor een doucheruimte zijn voorbereid.
Aan de andere zijde ter hoogte van het eetgedeelte is de woning extra breed en licht door de aanbouw van de risaliet met glas tot aan de grond. De middagzon schijnt hier vrolijk naar binnen waardoor de hele leefruimte prettig aanvoelt.

Aan de voorzijde bevindt zich een ruime landhuis-keuken in hoekopstelling met massieve deurtjes en blad van keramiek. Het Boretti-fornuis (inductie) met oven, recirculatie-kap, vaatwasser, separate koel- en vrieskast, stoomoven, apothekerskast en carrousel maken de uitrusting zeer compleet. Vanuit de keuken kijkt u prettig uit op de voortuin en de rustige straat met omringende woningen. De living, de tuinkamer en de keuken zijn uitgevoerd met een doorlopende PVC-vloer, terwijl de hal, het toilet en de trapkast een doorlopende plavuizen vloer hebben. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming/-koeling. De inpandige garage is voorzien van openslaande deuren, een zijdeur, uitstortgootsteen met warm en koud water, warmtepomp i.c.m. een 300 liter boiler en een vloercoating met vloerverwarming/-koeling.

1e verdieping:
Overloop met hoge paneeldeuren, royale master-bedroom aan de waterzijde met walk-in closet en openslaande deuren naar een ruim inpandig balkon met heater, waar u voor het slapen gaan nog heerlijk kunt genieten van het zicht op het water, de schepen en de ondergaande zon. Aan de voorzijde bevinden zich nog 2 mooie slaapkamers. In de topgevel van de risaliet is een royale luxe badkamer gerealiseerd voorzien van een ligbad, grote inloopdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet en een designradiator. Aan de andere zijde bevindt zich een separate waskamer met aansluiting voor witgoed en een Veluxraam. De overloop en de slaapkamers zijn uitgevoerd met een doorlopende PVC-vloer, met uitzondering van de badkamer en waskamer die met plavuizen zijn uitgerust. De gehele etage is voorzien van vloerverwarming/-koeling.

2e verdieping:
Vlizotrap naar royale stahoge zolderetage met aan weerszijden een kopgevel raam. Dit biedt een prachtige ruimte voor het uitoefenen van uw hobby’s, opslag van spullen of het maken van 1 of 2 extra kamers eventueel i.c.m. het plaatsen van een vaste trap. Hier bevindt zich ook de omvormer en de mechanische ventilatie.

Samengevat:
– Heerlijk en eigentijdse gezinswoning op een toplocatie in het Waterfront
– Met unieke privé steiger en heerlijke tuin aan open vaarwater
– Recent nieuw opgeleverd, uitstekend geïsoleerd en afgewerkt
– Ligging op het Noordereiland tegenover jachthaven “De Knar”
– Direct bij de historische binnenstad met z’n vele winkels, gezellige terrasjes en een boulevard
– Parkeren op eigen terrein (ruimte voor 2 auto’s) en in de inpandige garage
– Rondom schijnt de zon, de achtertuin ligt op het noord-westen
– Mogelijkheid voor gelijkvloers slapen
– Zeer complete en luxe afwerking

Altijd al gedroomd van wonen aan het water met uw eigen jacht afgemeerd aan de steiger?
Bel of mail De Ruiter Makelaarshuis voor een afspraak en wij leiden u graag rond!

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp