Amersfoort

Van Oudijckerf 36

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 595.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 155 m2
  • Perceeloppervlakte 296 m2
  • Inhoud: 600 m3
  • Bouwjaar: 1985
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

LET OP: door grote belangstelling voor deze woning is het mogelijk om op vrijdag 11 oktober tussen 16:00 uur en 18:00 uur de woning te bezichtigen zonder afspraak. U bent van harte welkom!

Op de grens van Hoogland wordt dit wel heel bijzondere hoekhuis aangeboden: gelegen op een dubbel zo grote kavel van 296 m2 met eigen oprit, in 2015 werd hier een grote zij-uitbouw gerealiseerd. Hierdoor biedt deze woning een unieke indeling met 155 m2 leefruimte bestaande uit o.a. een royale living, grote keuken en een verrassende eetkamer in de aanbouw. Uiteraard is de indeling ook zo te veranderen dat er beneden een extra slaap- / speel- of werkkamer ontstaat.

Zowel de voor- als achtertuin zijn zonnig, zeer ruim bemeten en fraai aangelegd met o.a. een Hooglandse hooiberg (ook te gebruiken als speelhuisje) en een trampoline, kortom dat is volop genieten voor de kinderen. De zon schijnt daarbij de hele dag rondom, met, waarbij de achtertuin op het westen (middag-/ avondzon) ligt. Aan de overzijde ligt een groene speeltuin, voorzien van meerdere speelvoorzieningen. Deze fijne buurt is heerlijk rustig en kenmerkt zich door veel gezinnen met en zonder thuiswonende kinderen.

Het Van Oudijckerf is een gewild en aantrekkelijk woonerf in Schothorst – Noord en ligt op de grens van het gemoedelijke dorp Hoogland en park Schothorst. Het winkelcentrum Pieter Stastokerf ligt op 4 fietsminuten afstand en voor een snelle boodschap is de Lidl op slechts 500 meter afstand. Wat dacht u van de historische binnenstad van Amersfoort, die binnen 5 minuten fietsen bereikbaar is. En voor een langere fietstocht door het polderlandschap ligt natuurgebied Coelhorst om de hoek. Kortom; aan de lokatie zal het hier niet liggen!

Indeling:
Hoofd-entree in de zij-aanbouw met hal en toegang naar een prachtige eetkamer van 14 m2 met glas-in-lood deuren, kunststof schuifpui en een hoge vide voorzien van 3 grote glazen daklichten. Vanuit hieruit is ook het achterportaal bereikbaar dat toegang geeft tot de bergvliering en de riante tuin. Via een brede opening staat de eetkamer in verbinding met zowel de zitkamer en keuken bereikbaar, welke recentelijk nieuw gestuukt zijn. Dankzij de vele raamopeningen en de kunststof schuifpui op het zuiden is de living heerlijk zonnig en licht. Dankzij een nieuwe marmoleum vloer uit 2024 met vloerverwarming, is het ook nog eens heel comfortabel wonen.

Aan de voorzijde bevindt zich een hoekkeuken de nodige inbouwapparatuur. Hoewel een upgrade daarvan zeker aan de orde is, laat deze opstelling goed zien hoeveel ruimte je daar hebt voor het verwezenlijken van je droomkeuken. In de trapkast maar zeker ook in de aangebouwde stenen bijkeuken / berging met dakkoepel en zoldertje, kun je veel voorraden kwijt, maar ook de fietsen. Via een tussenhal met zwevend toilet, fonteintje en trapopgang kom je op de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, hoofdslaapkamer met doorloop naar garderobekamer (voorheen 2 kamers) toegang tot grappig half-rond balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich nog een 2e ruime slaapkamer. Alle kamers zijn voorzien van nieuwe laminaatvloeren (2022). De badkamer met gevelraam en visgraat PVC-vloer biedt verder een douche-/ligbad-combinatie, wastafelmeubel, zwevend toilet en designradiator.

2e verdieping:
Voorzolder met hoge nok, dakraam, wasmachine-aansluiting, berging met opstelling CV-HR-combiketel (Remeha, 2023) en mechanische ventilator (2022). Toegang naar nog eens 2 slaapkamers met Veluxraam, waarvan 1 met radiator en zijraam. Daarboven bevindt zich een vliering, bereikbaar met een losse steektrap.

Bijzonderheden:
– unieke woning met zij-uitbouw
– energielabel C, volledige isolatie en dubbel glas.
– een dubbel zo groot perceel: 296 m2
– parkeren op eigen terrein
– inhoud 600 m3
– populaire buurt vlakbij Park Schothorst en natuurgebied Coelhorst
– op fietsafstand van binnenstad en NS-station Amersfoort
– rustige, gezellige en kindvriendelijke buurt met speelveld aan de overzijde
– diverse basisscholen en middelbare scholen in de wijk

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp