Hoevelaken

Oosterdorpsstraat 87

Te koop
Vraagprijs € 975.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 233 m2
  • Perceeloppervlakte 890 m2
  • Inhoud: 946 m3
  • Bouwjaar: 1984
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Uniek gebouwde vrijstaande twee-generatie-woning (nr 87 en 87A) met grote vrijstaande stenen garage met oprit en een fraai aangelegde tuin rondom gelegen op een riant perceel van 890 m2 in de gezellige dorpsstraat. De combinatie van twee zelfstandige woningen maakt dit huis ook geschikt voor bijvoorbeeld kantoor- of praktijk aan huis, mede vanwege de twee voordeuren. De degelijke bouw uit 1984 geeft de woning een solide karakter en dankzij de volledige isolatie beschikt het over energielabel C.

De stenen garage van 37 m2 is in spouw gebouwd compleet met een elektrische deur, 2 loopdeuren, uitstortgootsteen en een zolderetage met vaste steektrap, dus aan ruimte voor hobby of werk is geen gebrek. Doordat de woning deels nog in originele staat verkeert, biedt het een nieuwe eigenaar de kans het naar eigen inzicht aan te passen aan de huidige eisen.

Hoevelaken is een gezellig dorp met behoorlijk complete voorzieningen wat betreft winkels, basisscholen en openbaar vervoer. Iets verder in de straat stopt bijvoorbeeld de bus naar Amersfoort CS, Barneveld, Nijkerk, Voorthuizen en Apeldoorn. Met de fiets bent u snel in het gezellige centrum met meerdere supermarkten, winkels, medische voorzieningen en horecagelegenheden. Aan de oostkant van de dorpsstraat fiets u zo het groene buitengebied in, waar u heerlijk van de rust en natuur kunt genieten. Hoevelaken heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de A1 en A28 en een eigen treinstation (lijn Amersfoort Centraal / Ede-Wageningen).

Indeling nr 87 (hoofdwoning)

Parterre:
Overdekte entree, L-vormige hal met garderobenis, meterkast, bordestrap, visgraat parket (2017) en luxe hangend toilet met fonteintje. Vanuit de hal kunt u met een verbindingsdeur ook de aanleun-woning bereiken. Royale zonnige L-vormige woonkamer met ingebouwde houtkachel, travertin vensterbanken, fraaie visgraat parketvloer (2017) en meerdere gevelramen. Aan de tuinzijde bevindt zich een dichte (eet-)keuken met natuurstenen vloer, Boretti fornuis (6-pitten en 2 ovens), afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasmachine. Aansluitend bevindt zich een bijkeuken met wasaansluiting, twee vaste kasten en een tuindeur.

1e Verdieping:
Centrale overloop met toegang tot 5 slaapkamers. Twee extra grote slaapkamers met kastruimte en berging liggen aan de westzijde en hebben toegang tot een gezamenlijk balkon. Twee andere slaapkamers van 13 en 15 m2 liggen aan de oostzijde. De vijfde slaapkamer met dakkapel ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een grote inloopberging met opstelling CV-combiketel (Vaillant, 2002). De originele badkamer met dakkapel en vintage sanitair bestaat uit een ligbad, douche en wastafel.

2e verdieping:
Een schuiftrap verleent toegang tot grote stahoge bergzolder over de volle breedte; de nokhoogte bedraagt 2.42 m.

Indeling nr. 87 A (aanleunwoning)

Parterre:
Eigen overdekte entree, hal met meterkast met tussenmeters en toilet met fonteintje. Zonnige woonkamer met 2 zijramen, laminaatvloer en een schouw met gashaard. Aan de tuinzijde bevindt zich een dichte originele keuken met dubbele spoelbak, oven, 4-pits gasfornuis en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot het achterportaal met CV-kast (Vaillant combiketel, 2012), toegang slaapkamer met vaste kast en badkamer met toilet, douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine.

Tuin en toebehoren:
Zowel de voor- en achtertuin zijn riant te noemen en fraai aangelegd met o.a. een groot gazon en een terras; de voortuin is in 2017 nieuw aangelegd. Op het perceel zijn meerdere bijgebouwen, waaronder de bovenomschreven garage met afdak aan de achterzijde en een diepe oprit voor meerdere auto’s, een houten tuinhuis en een blokhut. U kunt aan alle zijden ruim langs de woning lopen.

Unieke kans:
Een vrijstaande woning veelzijdig gebouwd als deze komt zelden te koop. Bent u op zoek naar iets met meerdere gebruiksmogelijkheden? Aarzel niet te lang en maak een afspraak met De Ruiter Makelaarshuis; wij staan voor u klaar!

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp