Amersfoort

Ganzenstraat 222

Te koop
Vraagprijs € 575.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 137 m2
  • Perceeloppervlakte 350 m2
  • Inhoud: 474 m3
  • Bouwjaar: 1965
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Aan een kindvriendelijk hofje in Liendert – Zuid ligt deze ruime twee-onder-één kapwoning van 137 m2 (exclusief serre van 13 m2) met dakkapel, vrijstaande stenen garage, diepe oprit met hoge carport en een zonnige tuin aan drie zijden op een ruim perceel van 350 m² grond. Deze goed onderhouden woning kenmerkt zich o.a. door een bouwbreedte van ruim 6,5 meter, de kunststof dakkapel uit 2017, de royale garage van 20 m2 en een diepe voor- en achtertuin. Met 350 m2 is dit het grootste 2/1-kapperceel uit de straat!

Kortom, een heerlijk gezinshuis op een rustige plek in een hofje met een fijn woonklimaat op steenworp afstand van de binnenstad en alle stedelijke voorzieningen. Bent u op zoek naar een huis waar u zelf nog uw ideeën op kunt loslaten? Bel of mail met De Ruiter Makelaarshuis en wij leiden u graag rond.

Indeling:
Entree, royale hal met plavuizen, schoonmetselwerk en een unieke stalen trap (“industrieel”) met massief houten treden en een toiletruimte met fonteintje. De zonnige woonkamer van 4 meter breed ligt heerlijk vrij aan de buitenzijde. De massief houten vloer, het schoonmetselwerk met schoorsteen en een klassieke kachel creëren een warme sfeer. Mede door het hoekraam in de zithoek en het grote zijraam in de eethoek is de kamer heerlijk licht. Vanuit is eetkamer bereik je zowel de keuken en de vrolijke serre met uitzicht op de zonnige tuin op het oosten. De nette keuken uit 2008 is geplaatst in hoekopstelling en biedt naast veel kastruimte een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron.

1e verdieping:
Royale overloop met raampartij, study, vaste kast, schoonmetselwerk en een 2e identieke stalen trap. Zowel aan de voor- als achterzijde bevindt zich een grote slaapkamer met laminaatvloer, waarvan 1 met 6-deurs kastenwand en 1 met wastafel. De badkamer met gevelraam bestaat uit een veilige inloopdouche, meubel met wastafel, wasmachine-aansluting en een hangend toilet.

2e verdieping:
Grote voorzolder met dakkapel, hobby- en bergruimte en opstelling van de CV-HR-combiketel (Vaillant, 2015). Aan de achterzijde bevindt zich een ruime 3e slaapkamer met brede kunststof dakkapel voorzien van een elektrisch rolluik en een wastafel. Aan de voorzijde ligt nog een grote inloopberging, welke door het plaatsen van bijvoorbeeld een dakraam ook is om te toveren tot een 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1965. Dit solide gebouwde gezinshuis heeft in het verleden een nieuwe dakgoot gekregen en beschikt over o.a. dubbel glas, vloer-, gevel- en dakisolatie (Energielabel C). Het dak aan de voorzijde is zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De vrijstaande stenen garage is enige jaren geleden voorzien van nieuwe dakbedekking.

Naast de woning is 20 jaar geleden een extra hoge en brede carport geplaatst, bij uitstek ook geschikt voor het stallen van uw caravan of camper!

Ook de omgeving mag er zijn:
De woning ligt naast een luxe vrijstaande woning en biedt een fijne en kindvriendelijke woonomgeving, heerlijk dicht bij de binnenstad (5 minuten fietsen), vlakbij winkelcentrum Wiekslag (Jumbo en Lidl), gezondheidscentrum, basisscholen, zwembad Amerena en uitvalswegen. Op 2 minuten lopen ligt ook het fraaie ‘Waterwingebied’, een prachtig groot stadspark (voormalige Grebbelinie), waar u kunt sporten, wandelen of met uw kinderen ravotten in de Natuurspeeltuin.

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp