Amersfoort

Beethovenweg 23C

Verkocht
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 66 m2
  • Inhoud: 309 m3
  • Bouwjaar: 1964
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Op loopafstand van Park Randenbroek en winkelcentrum Euterpeplein ligt dit gunstig gelegen 3-kamer appartement (66 m2) op de 3e (hoogste) verdieping van een kleinschalig en goed onderhouden gebouw. Tot het appartementsrecht behoort ook de bovengelegen zolderetage. Het appartement kan daarmee uitgebreid worden met ca. 15 m2 extra woonoppervlakte, waardoor een veel ruimere maisonnette ontstaat d.m.v. het aanbrengen van een interne trapverbinding bijvoorbeeld vanuit de kleine slaapkamer.

Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het grote balkon welke grenst aan de woonkamer is op het zuiden gelegen. Het kleine balkon bij de keuken is op het noorden gesitueerd, waardoor het nooit te warm is tijdens het kokkerellen. Voor het gebouw kan je nog vrij parkeren.

Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging en een eigen berging. Buiten het feit dat het appartement over 2 balkons beschikt, kan je ook heerlijk in de gezamenlijke achtertuin zitten waar je gedurende de gehele dag van de zon kan genieten. Aan de voorzijde kijk je heerlijk in het groen wat langs de Barneveldse Beek groeit.

De gezellige binnenstad van Amersfoort alsmede het Centraal Station bevinden zich op korte afstand. Wil je verder weg dan zijn de uitvalswegen A1 en A28 eveneens goed te bereiken. Het betreft een gezonde en actieve VvE; de servicekosten bedragen € 100,– per maand.

Indeling:
Begane grond: afgesloten hoofdentree met een centrale hal met brievenbussen en intercom alsmede een doorgang naar de afzonderlijke bergingen en de gezamenlijke fietsenstalling. Via de achterdeur kom je in de gezamenlijke tuin die op het zuiden is gelegen.

Derde verdieping:
Entree / hal met intercom, toilet met duoblok en fonteintje; meterkast. De zonnige woonkamer is heerlijk ruim (31 m2) en licht en voorzien van een schoorsteen en een fraaie laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is aan de voorzijde heerlijk vrij zicht op het groen. Aan de achterzijde is er toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Hier kun je genieten van het lekkere weer en het vrije uitzicht over de gemeenschappelijke tuin.

Vanuit de hal bereik je de dichte keuken met veel kastruimte, oven, koelkast en een gaskookplaat. Via een kunststof schuifpui heb je toegang tot het 2e balkon, waar zich ook een bergkast met de opstelling van de CV-combiketel bevindt (Intergas, 2003). Vanuit de keuken kom je ook in de eenvoudige badkamer met douchecabine, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine.

Aan de achterzijde bevinden zich 2 ruime slaapkamers van 10 en 8 m2. Beide slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en vrij uitzicht op de omgeving met veel groen.

Al met al een heerlijk appartement met een fijne woonsfeer wat na enige opfrissing weer klaar is voor de toekomst! En dan nog wel gelegen op een meer dan uitstekende locatie en met veel potentie door de mogelijkheid tot uitbreiding van de woonoppervlakte de zolderetage. Kortom; de investering meer dan waard!
Maak snel een afspraak met De Ruiter Makelaarshuis voor een persoonlijke rondleiding.

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp