Amersfoort

Miereveldstraat 23

Verkocht
Vraagprijs € 525.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 88 m2
  • Perceeloppervlakte 168 m2
  • Inhoud: 327 m3
  • Bouwjaar: 1919
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Deze karakteristieke, uitgebouwde, vooroorlogse hoekwoning (1919) met diepe achtertuin op het zuid-westen is sinds 2019 volledig luxe verbouwd en aangepast aan de eisen van hedendaags wooncomfort. Werkelijk niets is onaangeroerd gebleven, zowel binnen als buiten. Deze instapklare woning beschikt over energielabel A (volledige isolatie, overal HR++ glas en 13 zonnepanelen) waarmee u goed voorbereid bent op de toekomst.

De ligging mag er ook zijn: in één van de meest gewilde wijken van Amersfoort-Zuid: het “Leusderkwartier”. De woning ligt in een rustige staat op slechts 5 minuten van de binnenstad en het ruime winkelaanbod op de Leusderweg. Ook de uitvalswegen, het centraal station en de prachtige Utrechtse Heuvelrug liggen binnen handbereik.

Indeling:
Entree, hal, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met trapkast met daarin de meteropstelling (12 groepen), houtkachel, fraaie eiken vloerplanken (lamelparket) en een zonnig zijraam in de eethoek aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de luxe open keuken in dubbele opstelling met veel bergruimte en hoogwaardige inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat en een Quooker). De keurige bijkeuken met gietvloer, was-/droogaansluiting en kastenwand met extra koel-/vrieskast is bereikbaar vanuit de keuken via een schuifdeur. In de bijkeuken bevindt zich ook een modern toilet.

De diepe, zonnige en onder architectuur aangelegde achtertuin is bereikbaar via de bijkeuken. Deze biedt een groot gazon, walnotenboom, bloeiende planten, houtafdak en prieeltje. Achterin de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging met tuinafdak. De tuin is tevens bereikbaar via een achterom.

1e verdieping:
Overloop, sfeervolle hoofdslaapkamer aan de voorzijde en een 2e slaapkamer aan de achterzijde. Beide kamers zijn voorzien van eiken vloerplanken (lamelparket) en een gevelraam. Daartussen ligt een fraaie kastenkamer waar vanuit je doorloopt naar de luxe badkamer met een inloop-regendouche, hangend toilet, wastafelmeubel met spiegel en een gevelraam.

2e verdieping:
Door het plaatsen van een vaste trap en een grote dakkapel (2019) is een riante zolderkamer ontstaan. Deze verdieping is tevens voorzien van eiken vloerplanken. Hier bevindt zich in een kastenwand de opstelling van de CV-ketel (Remeha, 2013) en de mechanische ventilatie (CO2 gestuurd, 2020).

Bijzonderheden:
– Zonnige tuin op het zuid-westen
– Vrij parkeren in de omgeving
– De karakteristieke gevel valt onder het Beschermd Stadsgezicht
– Gehele woning is gemoderniseerd
– Alle kozijnen zijn vernieuwd in 2015; in 2021 zijn de binnenkozijnen op de begane grond vernieuwd
– Extra gevelisolatie, vloerisolatie en dakisolatie aangebracht naar nieuwbouw standaarden
– Energielabel A; geheel voorzien van HR++ beglazing; 13 zonnepanelen

Interesse in dit huis? Bel of mail De Ruiter Makelaarshuis voor een afspraak en schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

Locatie

Streetview

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp