Amersfoort

Stille Steeg Oost 21

Verkocht
Vraagprijs € 450.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 128 m2
  • Perceeloppervlakte 129 m2
  • Inhoud: 416 m3
  • Bouwjaar: 1991
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Bijzonder fraai gemoderniseerde middenwoning met 3 complete bouwlagen en een nieuwe strak aangelegde zonnige tuin met hardhouten schuttingen, terrassen, trampoline, plantenborder, fietsenafdak en stenen berging. De bewoners zijn er de afgelopen jaren bijzonder goed in geslaagd een modern, royaal en bovenal smaakvol gezinshuis te creëren door o.a. het plaatsen van een opbouw (2009), een nieuwe keuken (2015) en een nieuwe toilet en badkamer (2022). Ook de afwerking van wanden en vloeren laat niets te wensen over!

Let op: starters tot 35 jaar hebben bij deze woning eenmalig vrijstelling van overdrachtsbelasting!

Daarnaast is de ligging perfect! De Stille Steeg Oost in ‘Kattenbroek’ staat bekend om haar autoluwe karakter en ‘zigzag’ gebouwde woningen met veel privacy. Deze kindvriendelijke woonwijk beschikt over allerlei speelvoorzieningen, scholen, winkelcentrum ‘’Emiclaer’’ en Park Schothorst. Met de auto ben je overigens binnen enkele minuten op de A1 en A28.
Benieuwd? Neem vrijblijvend contact op met De Ruiter Makelaarshuis.

Indeling:
Entree / hal met nieuwe hoge stompe deuren, meterkast, luxe hangend toilet, opstelling CV-HR-Combiketel (Remeha, 2008) in kastruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. De royale living van 35 m2 is voorzien van massief eiken vloerdelen, hoge deuren en beschikt over een trapkast en een tuindeur. Dankzij de bouwbreedte van 6 meter ervaart u (op elke etage) veel ruimte. Aan de voorzijde is een luxe hoekkeuken geplaatst bestaande uit een kastenwand en complete inbouwapparatuur zoals een Quooker, 4-pits kookplaat, afzuigkap, hetelucht-oven, vaatwasser en een koel- vriescombinatie.

1e verdieping:
Overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, waarvan 1 met grote bergkast. Aan de voorzijde bevindt zich een luxe badkamer met o.a. trendy groen tegelwerk bestaande uit een inloopdouche met 2 regendouches (hoe gezellig en tijdbesparend is dat), designbad, urinoir, wastafelmeubel, elektrische vloerverwarming en een gevelraam.

2e verdieping (2009):
Overloop, royale hoofdslaapkamer van 19 m2 aan de achterzijde voorzien van schuifkasten (i.o) en open boekenkast (i.o.) waardoor ruimte voor een study is ontstaan. Vanuit deze kamer heb je zelfs uitzicht op de kerktoren van Hoogland! Aan de voorzijde ligt een ruime betegelde waskamer met 2 gevelramen, plavuizen vloer met aansluitingen voor witgoed, wastafel met meubel en een separaat zwevend toilet. In het midden ligt een grote bergkamer, handig voor de kampeerspullen, koffers, kleding, etc.

Ook de tuin mag er zijn:
De royale recent vernieuwde achtertuin met hardhouten erfafscheiding is gelegen op het noorden, maar in het ‘buitenseizoen’ heb je de gehele dag zon. De afmetingen zijn ca. 11 m x 6 m en beschikt over een trampoline, terras, strakke plantenbak, tuinafdak, stenen berging en achterom.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 1991
– Volledig geïsoleerd, Energielabel A, waardoor u rentekorting kunt krijgen
– hardhouten kozijnen, geheel voorzien van dubbel glas
– Extern schilderwerk uitgevoerd in 2023!
– 1e en 2e verdieping zijn voorzien van laminaatvloeren
– Perceel: 129 m2
– Woonoppervlakte: 129 m2
– Mechanische ventilatie vervangen in 2009

Locatie

Streetview

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp